Digitális őrszolgálati napló


Az IDSS* digitális őrszolgálati napló a gyakorlatban úgy működik, hogy a vagyonőr részére cégünk egy Android vagy iOS alapú okos eszközt biztosít, melyen multimédiás mobil csomag kerül aktiválásra, valamint telepítésre kerül a digitális őrszolgálati napló.

Az installált szoftver rendszer egy webes felülethez kapcsolódik, melyről elérhető az összes olyan dokumentum, melyre a szolgálat elvégzése közben szüksége lehet.
A rendszerben - igény szering - különböző jogosultsági szintek állíthatóak be. A szakmai vezetők például feladatokat tudnak kiosztani a rendszeren keresztül, valamint látják az őrszolgálat összes releváns tevékenységét, mindezt valós időben. A dokumentációkhoz hangfájl, időbélyeggel ellátott fénykép, vagy bármilyen más formátumú egyéb fájl csatolható, továbbá automatikusan társulnak a GPS koordináták.

A digitális őrszolgálati napló kiváltja a papír alapú dokumentációt és magasabb szintre emeli az őrszolgálat által végzett tevékenységet.

A rendszer által nyújtott előnyök:

 

Az I.D.S.S. az angol Intelligent Digital Security System mozaikszava.  Jelentése: Intelligens Digitális Biztonsági Rendszer.