Takarítás, üzemeltetés, gondnokság


Takarítási szolgáltatásunk lefedi a professzionális épület- és intézményhigiénia minden területét. Szolgáltatásaink teljes körűvé teszik irodák - irodaházak, egyedi igényeit egyaránt, de széles szolgáltatási választékot biztosítunk szabadidőközpontok, sportlétesítmények és a legszélsőségesebb körülmények között működő ipari – üzemi területek tisztántartására, valamint a padlózatok ápolására is.

Kizárólag korszerű, minőségi takarítószereket, biztonsági adatlappal rendelkező tisztítószereket használunk a technológiai fegyelem szigorú betartása mellett szolgáltatásaink ellátása során. Célunk, hogy megkönnyítsük mindennapjait és több ideje maradjon az igazán fontos dolgokra.

 

 

A fejlett módszerek, a komplex szolgáltatási rendszer és a speciális eszközök lehetővé teszik számunkra a hatékony feladatellátás mellett a gazdaságos, környezetkárosítástól mentes, biztonságos tisztítás-technológiai tevékenységet, a takarítandó terület jellegétől, méretétől függetlenül.

Csak megbízható, az adott feladatok ellátására szakmailag, fizikailag és egészségügyileg is alkalmas személyekkel dolgozunk. Szolgáltatásaink ellátása során munkatársaink feladatvégzése technológiai utasítás, munkaköri leírás, takarítási utasítás alapján történik, a baleset-, tűz- és munkavédelmi előírások maximális betartása mellett.

Az elvégzett munkák minőségét folyamatosan ellenőrizzük, és felmérési naplóban rögzítjük. Fontos számunkra, hogy a takarított területeken nap, mint nap megteremtsük az esztétikai és higiéniai szempontból is tiszta, szép környezetet, ezzel is javítva partnereink komfortérzetét és hozzájárulva mindennapi sikereikhez.